با معجون خیارشور شیشه ای ممتاز ده سال جوانتر شوید!!!

برای نگهداری بیشتر خیارشور باید در تاریکی و سرد نگهداری شود.

برای جلوگیری از کپک زدن، افزودن برگ توت به خیار توصیه نمی شود.

برای قرار دادن خیار در بشکه های باز یا شیشه های بدون چوب پنبه، باید از چنگال های استریل که با آب جوش تصفیه شده استفاده کنید و به طور مداوم در شیشه ها را با نایلون ببندید تا آب نمک تخمیر نشود.

همچنین باید به طور دوره ای فیلم قالب را بردارید و با پودر خردل با بروز آن مبارزه کنید یا با براده های ترب با آب نمک بپاشید.

اگر در طول تخمیر نمک کافی اضافه نکنید، خیارشور شیشه ای ممتاز ممکن است ناپدید شوند یا طعم بدی پیدا کنند.

حتی اگر شرایط نگهداری نامناسب باشد.

خیارشور

همچنین در حین نگهداری خیار شور، ممکن است کپک روی سطح آب نمک ظاهر شود و طعم و بوی نامطبوعی به محصول بدهد.

چگونه و کجا ذخیره کنیم؟

سبزیجات تخمیر شده را باید در مکانی تاریک و سرد نگهداری کرد تا اشعه خورشید و دمای بالا باعث تحریک فرآیند تخمیر در آب نمک نشود. چنین مکان هایی عبارتند از: زیرزمین ها، زیرزمین ها، یخچال ها، بالکن ها، انبارها و به ندرت کابینت های باز دور از وسایل گرمایشی.

آنها را می توان به وینگرت اضافه کرد، سالاد افسانه ای سال نو “اولیویه”، که با سالاد سبزیجات تکمیل شده است، یا می توان از آنها ترشی تهیه کرد. در مجموع، حدود 300 دستور غذا وجود دارد که از ترشی استفاده می کنند.

چگونه می توانم برای زمستان آماده شوم؟

در ظرف دربسته قرار دهید، هوا را از آنجا خارج کنید و در یخچال یا انبار نگهداری کنید.

با برس سفیده تخم م مچنین می توانید آنها را به صورت لیوان، مکعب یا نوار برش دهید و در فریزر فریز کنید.

به کمک تخمیر می توانید به سرعت و به راحتی تعداد زیادی خیار را برای زمستان آماده کنید.

اگر دستور غذا را دقیقاً رعایت کنید و شرایط نگهداری را رعایت کنید، سبزیجات ترشی پاییز شما را تا ابتدای سال با طعم خود به وجد خواهند آورد.