خوردن تن ماهی ریحانه موجب کبودی دور چشم می شود!!

ماهی تن یکی از پرمصرف ترین ماهی های جهان است؛ همچنین از دوران باستان صید و مصرف می شده است (در بین فنیقی ها ردپایی از آن را می یابیم…).

باید گفت که گوشت متراکم تن ماهی ریحانه، کم و بیش چرب و بسیار خوشمزه، بسیار مورد استقبال و جستجو قرار می گیرد.

به آن «استیک دریا» نیز می گویند، آن را به صورت کنسرو شده، تازه در برش یا حتی خام در سوشی مصرف می کنند.

اما ماهی تن به طور فزاینده ای قربانی موفقیت خود می شود و اکنون یکی از گونه هایی است که در معرض انقراض است.

بنابراین باید در حد اعتدال مصرف شود، اژه تن در واقع به چندین ماهی مهاجر بزرگ و بزرگ اطلاق می شود که بیشتر در مدرسه زندگی می کنند و از خانواده اسکومبریدها هستند.

ماهی بزرگی است که وزن بالغ آن تا 700 کیلوگرم برای سایز 4 متر می رسد (تن آبی)! ماهی تن با بدن کشیده، سر نوک تیز، پشت آبی و شکم کم و بیش نقره ای رنگ بسته به گونه قابل تشخیص است.

تن

گوشت بسیار ارزشمند آن دارای رنگی است که بسته به نوع آن از سفید تا قرمز متفاوت است.

بیشتر ماهی تن صید شده برای کارخانه کنسروسازی در نظر گرفته شده است، اما تازه نیز یافت می شود.

در بین ژاپنی ها که از آن به ویژه در تهیه سوشی استفاده می کنند بسیار محبوب است، ماهی تن آبی به عنوان ماهی های چرب مانند سالمون طبقه بندی می شود.

ماهی تن از نظر پروتئین با کیفیت بسیار غنی است. محتوای چربی آن بسته به گونه متفاوت است: ماهی تن سفید دارای چربی کم (کمتر از 6٪) است، در حالی که ماهی تن آبی به عنوان یک ماهی چرب در نظر گرفته می شود.

ماهی تن آبی باله به دلیل غنی بودن از امگا 3 برای سلامت قلب و عروق جالب است.

کنسرو ماهی تن آبی و آلباکور منابع عالی فسفر هستند. نقش اساسی در شکل گیری و حفظ استخوان ها و دندان های سالم دارد.

یکی دیگر از جنبه های بسیار جالب این دو گونه، غنی بودن آنها از ویتامین D (100٪ از مصرف روزانه یک بزرگسال در 100 گرم) است.

ویتامین D به سلامت استخوان ها، ایمنی بدن کمک می کند و به مبارزه با دیابت کمک می کند. ماهی تن همچنین حاوی ویتامین A است.