قارچ دکمه ای تهرام مهریه عجیب عروس تهرانی!!!

قارچ دکمه ای محبوب ترین قارچ خوراکی در سراسر جهان است.

تقریباً می توانید آن را ستاره پاپ همه قارچ های خوراکی بنامید.

زیرا هیچ قارچ دیگری به اندازه قارچ دکمه ای تهران در جهان شناخته شده و محبوب نیست.

اما مراقب باشید: اگر تجربه ای در چیدن قارچ ندارید، باید مراقب باشید.

شامپینیون می تواند از نظر ظاهری شبیه قارچ های سمی باشد. این قارچ به طور حرفه ای در تمام طول سال – فقط در آلمان در حدود 100 شرکت – کشت می شود.

قارچ کشت شده Champignon تاریخچه بسیار طولانی دارد.

به ندرت هر گونه قارچ کشت شده دیگر از اروپا می تواند این گونه باشد.

اولین بار در سال 1750 در فرانسه کشت شد.

قارچ

همانطور که معمولاً اتفاق می افتد، شانس نقش عمده ای در تبدیل شدن قارچ به قارچ پرورشی ایفا کرد.

زیرا روزی باغبانان پاریسی قارچ های سفید را روی کود بستر خود کشف کردند.

باغبان ها احمق نبودند و خیلی سریع متوجه شدند که قارچ ها را می توان بیشتر پرورش داد.

نام “Champignon” همانطور که می شنود فرانسوی است و به معنای “قارچ” است.

اگرچه طولی نکشید که مردم متوجه شدند که قارچ‌های خجالتی ترجیح می‌دهند در زیرزمین‌ها و زیرزمین‌های تاریک رشد کنند، اما در آغاز قرن بیستم بود که کاشت قارچ به گونه‌ای که امروز آن را می‌شناسیم توسعه یافت.

در ابتدا، قارچ به عنوان یک سبزی لوکس شهرت داشت و به همین دلیل برای پرولتاریا محفوظ بود.

عموم مردم توانایی خرید قارچ های گران قیمت را نداشتند و بنابراین آنها تقریباً فقط در کاخ ورسای “پادشاه خورشید” لویی چهاردهم خورده می شدند.

در آن زمان قارچ یک خوراکی گران قیمت و کمیاب به حساب می آمد.

در مقایسه با امروز کاملا برعکس. اما در همان زمان در آلمان، برای مدت طولانی فقط برای اشراف و افراد ثروتمند و همچنین برای غذای مجلل در نظر گرفته شده بود.

در حالی که قارچ سفید تا حد زیادی محبوب ترین است، قارچ قهوه ای قوی ترین طعم را از همه دارد.

همچنین خوب است بدانید که قارچ ها نه تنها بسیار خوشمزه هستند، بلکه بیش از همه بسیار سالم هستند.

مواد مغذی آن شامل ویتامین D، B2، بیوتین و نیاسین و همچنین مواد معدنی آهن، پتاسیم، مس، فسفر و سلنیوم است.

بنابراین، محتوای کالری آنها 15 در 100 گرم است.