رب گوجه فرنگی به خودی خود نمی تواند به سلامتی آسیب برساند، مشکلات زمانی ایجاد می شود که تولید کنندگان سعی می کنند هزینه تولید را کاهش دهند.
لازم به ذکر است بدانید رب گوجه فرنگی ارزان از مفیدترین مواد استفاده نمی شود: تثبیت کننده ها، مواد نگهدارنده، کاراژینال، نشاسته، طعم دهنده ها و تقویت کننده های طعم.
اگر ماندگاری طولانی روی شیشه مشخص شده است و لیست مواد تشکیل دهنده بیش از دو جزء است، بهتر است از خرید چنین محصولی خودداری کنید.
بیشتر ضرر خواهد کرد تا فایده. کیفیت کنسانتره گوجه فرنگی نیز تحت تأثیر مواد اولیه است. اگر از گوجه فرنگی نارس استفاده شود، محصول نهایی حاوی گوشت گاو ذرت خواهد بود.
رب گوجه فرنگی محصولی است که از گوجه فرنگی رسیده (گوجه فرنگی) تهیه می شود.
در فرآیند آماده سازی، آن را پاک می کنند و می جوشانند و جرم غلیظی به دست می آید که محتوای جامد در آن حدود 40٪ است.
با توجه به GOST، چیزی در رب گوجه فرنگی نباید وجود داشته باشد، به جز گوجه فرنگی، آب و نمک. با وجود فرآیند طولانی جوشیدن، بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مفید در رب باقی می مانند.
دو نوع رب گوجه فرنگی وجود دارد: شور و بدون نمک.
بدون نمک معمولاً در قوطیهای شیشهای و حلبی بستهبندی میشود و معمولاً نمکشده را میتوان بر حسب وزن در بشکه فروخت.
یک محصول با کیفیت را می توان با رنگ آن تشخیص داد: نارنجی-قرمز یک محصول درجه یک است، قهوه ای یک محصول درجه یک است. به طور کلی، هر چه رنگ محصول تیره تر باشد، عیار کمتری دارد.