برنج در حال حاضر غذای اصلی حدود 1/3 جمعیت جهان است و برای بیش از نیمی از آن یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی است.
این گیاه به ظاهر نامحسوس منبعی غنی از مواد مغذی متعدد است.
برنج دقیقا چیست، حاوی چه چیزهایی است و برای چه مواردی می توان از آن استفاده کرد؟
برنج دقیقا چیست؟
برنج نوعی غلات از خانواده Poaceae است که در مجموع 25 گونه دارد.
با این حال، تنها دو مورد از آنها کشت می شود – کاشت / برنج آسیایی (Oryza sativa) و برنج آفریقایی (Oryza glaberrima).
البته تاکنون هزاران گونه برنج تایلندی تنظیم بازار ایجاد شده است.
باصطلاح “برنج وحشی” واقعا برنج نیست – این دانه ها از آب zyzania (Zizania aquatica) که از آمریکای شمالی منشاء می گیرد، برداشت می شوند.
برنج بیش از 5000 سال است که کشت می شود.
سالها بود و اولین محصولات آن در شرق آسیا کشت شد.
در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان توزیع می شود و بسیاری از غذاها از آن به عنوان یکی از مواد اصلی در بسیاری از غذاها استفاده می کنند.
برنج به عنوان یک دانه به دو صورت طبقه بندی می شود – از نظر طول دانه ها و درجه تصفیه / فرآوری آنها.
با در نظر گرفتن این معیار، می توانیم به موارد زیر برسیم.
برنج دانه بلند – دانه های این نوع با شکل استوانه ای بلند مشخص می شوند – طول آنها سه یا چهار برابر بیشتر از عرض آنها است.
همچنین شایان ذکر است که برنج دانه بلند پس از پختن شل می ماند – به اندازه انواع دیگر چسبناک نیست و سبک و کرکی باقی می ماند. مثال: برنج باسماتی، برنج یاس.
برنج با دانه متوسط - در مورد چنین برنج هایی با هسته پهن تر و کوتاه تری سروکار داریم.
این نوع غلات به دلیل رطوبت بیشتر در هنگام پخت، لطیف تر از برنج دانه بلند هستند.
با این حال، این به تمایل بیشتر برای جمع شدن در کنار هم تبدیل می شود. مثال: برنج آربوریو، لوتو، ویالون، کارنارولی.
برنج دانه کوتاه – با دانه های بسیار کوتاه مشخص می شود که پس از پختن تمایل زیادی به چسبیدن به هم دارند.
بهترین مثال برنج مرواریدی است که برای تهیه سوشی استفاده می شود.