فروش ترشی انار ترش در خیابان موجب ترافیک سنگین شد

میوه انار در دوران باستان نماد باروری و طول عمر بوده است.

نام میوه بهشتی را به خود گرفته است.

جوهر انار دانه های آن است که هر انار از 400 تا 800 عدد از آن را تشکیل می دهد.

به دلیل داشتن پلی فنول ها، یعنی آنتی اکسیدان ها، جزء بسیار ارزشمندی از رژیم غذایی است.

بررسی کنید که ترشی انار ترش چگونه می تواند بر بدن شما تأثیر بگذارد.

چرا و چگونه انار می تواند ایمنی بدن را افزایش دهد؟

آیا واقعا انار یکی از سالم ترین میوه های موجود در بازار ماست؟

میوه انار حاوی 10 تا 20 درصد قند و همچنین حدود 2 تا 5 درصد اسیدهای آلی (عمدتا مالیک و سیتریک) و 1.5 درصد پروتئین است.

منبع ویتامین های B (B1، B2، B6، B12، اسید فولیک، اسید پانتوتنیک)، ویتامین های A، C، E و بتاکاروتن است.

انار همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است.

علاوه بر این، انار غنی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها، از جمله آنتوسیانین های بسیار مهم است.

 

رب انار

در 100 گرم، انار 83 کیلوکالری دارد و شاخص گلیسمی آن 54 است، بنابراین به عنوان یک محصول با شاخص گلیسمی پایین طبقه بندی می شود.

به دلیل وجود ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها، انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است.

این گیاه دارای خواص زیر است: ضد التهاب، کاهش قند خون (کاهش قند خون)، محافظت از قلب (کاهنده فشار خون، کاهش چربی خون) و ضد سرطان.

مطالعات نشان داده است که مصرف آب انار باعث کاهش غلظت تری گلیسیرید، کاهش کلسترول تام و کسر LDL می شود.

بنابراین اعتقاد بر این است که عاملی برای کاهش خطر تصلب شرایین و سایر بیماری های قلبی عروقی است.

همچنین ثابت شده است که آب انار سطح گلوکز و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد.

علاوه بر این، انار تأثیر مثبتی بر فلور باکتریایی دارد و به رشد باکتری های پروبیوتیک کمک می کند.

همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است که قوی ترین آن در برابر استافیلوکوکوس اورئوس (استافیلوکوکوس اورئوس) و ضد قارچ در برابر کاندیدا آلبیکنس است.

اثرات ضد ویروسی و ضد باکتریایی آب انار بر روی پلاک دندان نیز ثبت شده است.

انار می تواند در درمان آرتروز و سرطان پروستات مفید باشد.

نشان داده شده است که آب انار اسهال ناشی از التهاب و همچنین التهاب خود دستگاه گوارش را تسکین می دهد.

خوردن انار همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشد.